Nagyvilág

2017.01.02. 13:18

Titokban dokumentálta egy lány, hogy osztálytársa az üdítőjéhez öltözik

USA - A tinédzser úgy döntött, hogy minden nap olyan színű pulóvert vesz fel, mint amilyen színű az üdítője, az egyik tanuló viszont kiszúrta.

USA - A tinédzser úgy döntött, hogy minden nap olyan színű pulóvert vesz fel, mint amilyen színű az üdítője, az egyik tanuló viszont kiszúrta.

Brian Milan egy 16 éves gimnazista egy virginiai középiskolában, mostanság viszont internetes celeb, méghozzá egy elég furcsa dolog miatt. A srác egy nap úgy döntött, hogy viccből minden nap olyan színű felsőt vesz fel, mint az aznapi üdítője színe. Idővel ez feltűnt az osztálytársainak is, de először azt gondolták, hogy mindez a véletlen műve.

Az egyik diák, Chloe Alwes titokban elkezdte dokumentálni Milan összeállítását, majd rájött, hogy a fiú minden nap ügyel arra, hogy az üdítővel azonos színű felsőben jelenjen meg az iskolában. Amikor a Twitteren megosztotta ezt a többiekkel, rövid időn belül nagyon reagáltak erre és mintegy 125 ezer reagálás érkezett a képekre.


Mindig emlékezetes, amikor az esküvőn az örömanya a fiával táncol. Viszont Jared és édesanyja kissé másképp gondolták ezt emlékezetessé tenni.

 

 

1USA - Az apa meg akarta leckéztetni gyermekét, amiért az pikáns képeket töltött fel az Instagramra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!