Nagyvilág

2016.04.19. 18:02

Több mint 2000-szer erőszakoltak meg egy transzszexuális nőt, akit férfibörtönbe zártak

Brisbane - A nő a börtönben nem szedhette tovább a hormonkészítményeit, ezért rövid időn belül kinőtt az arcszőrzete.

Brisbane - A nő a börtönben nem szedhette tovább a hormonkészítményeit, ezért rövid időn belül kinőtt az arcszőrzete.Mary még az 1990-es évek elején került az ausztráliai Brisbane-ben található Boggo Road börtönbe, miután a bíróság elítélte autólopásért. Mielőtt elkezdte letölteni a büntetését, meztelenre vetkőztették, és orvosi vizsgálaton kellett átesnie, mire pedig a cellájába ért, eljutott a pletyka a rabtársaihoz, hogy transzszexuális, amit ki is használtak és sorozatosan erőszakoskodtak vele. Több mint kétezer alkalommal erőszakolták meg börtönbüntetése alatt, ugyanakkor Mary három alkalommal is próbált megszökni az általa földi pokolnak hívott helyről.

Mary a börtönben nem folytathatta a hormonkészítmények szedését, aminek hatására rövid időn belül elkezdett kinőni az arcszőrzete, majd a hosszú haját is elvesztette, amit egy rab vágott le neki. Mint mondta, miután kiszabadult, nagyon nehezen találta meg a helyét a világban. Kiemelte, a transzszexuálisok is emberi lények, akik így születtek, és csupán élni szeretnék az életüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!