Nagyvilág

2015.12.05. 11:07

Elvette állapotos barátnőjét, két feleséggel él az egykori maffiózó

A férfi háromnapos váltásban tölti idejét az asszonyokkal. 

A férfi háromnapos váltásban tölti idejét az asszonyokkal. A hatvan éves Thom Miller együtt él a tizenkilenc éves, állapotos nejével, Rebával és a negyvennégy éves feleségével, Belindával egy ohioi házban. Az egykori maffiózó, aki nemrégiben szabadult a börtönből úgy építette fel a házat, hogy a két asszony az épület különböző részeiben él. Elmondása szerint a két nő boldog a poligám kapcsolatban, ő viszont kicsit aggódik, hogy több mint egy partnere van.

Thom háromnapos váltásban tölti idejét a nőkkel, Rebát pedig még akkor vette feleségül, amikor börtönben volt. A férfi és Belinda között már a hét évvel ezelőtti házasságkötésük előtt felmerült, hogy élhetnének poligám kapcsolatban, viszont ez mostanra vált valóságossá. A férfi egyébként már akkor ismerte Rebát, amikor a lány még gyerek volt. - Amikor a családom megtudta, hogy mit akarok tenni, nem örültek neki, viszont ők nem tudják milyen előnyei vannak annak, ha már egy nős férfihoz megyek hozzá, de ma már örülnek, hogy boldog vagyok - fogalmazott Reba.

Megjegyezte, amikor az egyik barátjának elmondta, hogy mire készül, az furcsállta a döntését, de mindenben támogatta. - Amikor Thom nem velem tölti az idejét, igyekszem lefoglalni magam és próbálok nem féltékeny lenni Belindára, annak viszont örülök, hogy a születendő gyermekemnek két anyja lesz - mondta Reba.

Belinda hozzátette, nagyon izgatott, hogy egy csecsemő érkezik a családjukba, aki mindannyiukhoz tartozik majd. - Ez az egész, ami hármunk közt van, tökéletesen működik, habár én vagyok az egyetlen, akinek több a partnere, de ezt a feleségeim megértették. Úgy gondolom, hogy a poligámia legfőbb előnye, hogy egy nagy családban élhetünk és mindannyian barátok vagyunk - húzta alá a férj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!