Nagyvilág

2015.01.22. 10:29

Aki Norvégiában él, az ne panaszkodjon a hó miatt - kéri a rendőrség

Miután elárasztották a rendőrséget a hóhelyzetről szóló felesleges bejelentések, közleményben tudatták a lakossággal, hogy nem kell pánikolni, még mindig Norvégiában élnek.

Miután elárasztották a rendőrséget a hóhelyzetről szóló felesleges bejelentések, közleményben tudatták a lakossággal, hogy nem kell pánikolni, még mindig Norvégiában élnek. Norvégiában gyakori téli jelenség a hó, de a helyiek ezt valahogy most elfelejtették Adger település lakói folyamatosan hívták a helyi rendőrséget, hogy bejelentsék, a hó miatt késnek a munkából. Mások pedig arra panaszkodtak, hogy nem érkezett meg hozzájuk a helyi újság. A rendőrség udvariasan emlékeztetett mindenkit, hogy északi országban élnek, szokjanak hozzá. Másrészt pedig nincs sok ráhatásuk a munkahelyi dolgokra és az újságra sem.

Lefordítva, ezt írták a Twitterre: "Emberek hívnak minket, hogy panaszkodjanak, hogy elkésnek a munkából, vagy hogy nem kapták meg az újságot, és így tovább. Ezekkel a bejelentésekkel nem foglalkozunk". A szóvivő egy interjúban annyit tett hozzá, hogy: "az embereknek el kell fogadniuk, hogy Norvégiában élnek, ahol havazik."

Mi lesz a következő? Afrikában a rendőrségnek jelentik, hogy túl meleg van?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!