Nagyvilág

2012.09.17. 10:19

Új szintre emelték a nyilvános WC fogalmát Manhattanben

A járókelőket megdöbbentő látvány fogadja, az egyik szállodánál teljes rálátásuk nyílik a WC-t használó vendégekre.

A járókelőket megdöbbentő látvány fogadja, az egyik szállodánál teljes rálátásuk nyílik a WC-t használó vendégekre. A szálloda úgy döntött, hogy a 18. emeleten egy egy exkluzív szolgáltatást nyit a vendégeinek. Teljes panorámával élvezhetik New York utcáit kisebb vagy nagyobb dolgok végzése közben. Itt a kép alapján némi diszkrimináció mutatkozik, hiszen a férfiak csak a nagy dolgok végzése közben élvezhetik a látványt. Ha mégis így tesznek, azzal a mosdó tisztaságát veszélyeztethetik.

Sok vendég viszont csak utólag szembesül a következményekkel. Az egyik ausztrál vendég arról panaszkodott, hogy a látvány nagyszerű, de zavaró, hogy nagy dolgok közben emberek integetnek neki. A lánya elmondta, hogy ő azt hitte, az üveg kívülről nem látszik át.

A kukkolók pedig csak úgy hemzsegnek a szálloda körül, főleg, hogy Leonardo DiCaprio és Cameron Diaz is nagyon kedveli ezt a hotelt. Bár kevés az esély rá, hogy ők ezt a mosdót használják. Ha mégis így történne, természetesen azonnal beszámolunk róla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!