Nagyvilág

2008.10.21. 11:18

Elfogták a komédiába illő betörőket

<p>Kedden hozta nyilvánosságra a brit rendőrség az egyik legbutább módon végrehajtott betörésről készült képeket a Daily Mirror című bulvárlapban. A</p>

A térfigyelő kamerák fotóin látható, ahogy három dél-angliai fiatalember fehér vegyvédelmi ruhában, pöröllyel felszerelkezve kirabol egy ékszerboltot Maidstone-ban. A helyszínre érkező rendőrök elől a trió egy furgonba ugorva menekült, de kétszáz méterre a bolttól a közlekedési szabályokat alaposan betartva megálltak egy piros lámpánál, és indexelve jelezték haladási irányukat.

Amikor a rendőrök rajtuk ütöttek, a 22 éves Kiley Nightingale és a 19 éves Malachi Jones azonnal megadta magát, míg a szintén 19 éves Corey Fregis menekülni próbált. A férfi azonban néhány lépés után belegabalyodott az álruhául szolgáló vegyvédelmi felszerelésbe, így könnyen elfogták.

Az elrabolt áru néhány, összesen 30 ezer font (10 millió forint) értékű Rolex karóra volt. A bűntényt idén februárban hajtották végre, a trióra a napokban szabtak ki fejenként három év kilenc hónapnyi börtönbüntetést.

Nézze meg a videót is!


· Hatalmas, nyomasztó mellek 
· Börtön a száguldó motorosnak 
· Biztonságiak üldözték az ebet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!