Nagyvilág

2008.07.02. 10:48

Kisfiúk vizeletét gyűjtötte, és itta meg a perverz pedofil

<p>Perverz pedofil férfit vettek őrizetbe Ohio állam, Dublin nevű városában. A férfit a helyi sportcentrum takarítónője kapta rajta, amint az ott sportoló kisfiúk vizeletét gyűjti össze.</p>

A férfit két évvel ezelőtt már egyszer őrizetbe vették azért, mert kiderült, hogy gyermeknek fizetett azért, hogy megihassa a vizeletüket. Akkor, mivel a fiúkat szexuálisan nem bántalmazta, jobb híján kukkolásért kapott felfüggesztettet.

Alan Patton nem átlagos pedofil. Áldozataival szexuálisan nem érintkezik, nem molesztálja őket, csupán összegyűjti a vizeletüket, majd megissza. Az 56 éves férfi csak és kizárólag 8-10 éves fiúk vizeletét kortyolgatja, régebben még fizetett is nekik, hogy megszerezze a számára oly kedves nedűt. 2006-ban végül lebukott, és mivel szexuális zaklatásért nem tudták elítélni, hát kukkolásért bírságolták meg, és regisztrálták, mint pedofilt.

Patton viszont beteg, és szenvedélyéről azóta is képtelen volt lemondani. Hogy ne bukjon le, sajátságos módszert dolgozott ki. A helyi sportcsarnok férfi mosdójában, a délutáni gyermekfoglalkozások idejére időzítve, elzárta a piszoárok csapját, wc-papírral eltömítette a piszoárokat, és a papír halmok közepébe kis műanyag edényeket rejtett. Patton azonban két hete az egyik takarítónő észre vette, és hívta a rendőrséget. A sporttáskával a kezében távozó férfira a kijáratnál már a zsaruk vártak.

- Ez egyszerűen elképesztő – háborgott az egyik kilenc éves kisfiú édesanyja – Mostantól biztos nem engedem a fiamat, hogy egyedül pisiljen, inkább jön velem a női vécébe.

Forrás: BorsOnline

  • A nap képei  A nap képei 2008.07.01.
  • 12 millió méh az autópályán
  • Káromkodással ment át az angolnyelv- érettségin
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!