Nagyvilág

2008.06.17. 08:04

Halálra kínozta barátnőjét egy német férfi

<p>Szerdán kezdődik meg Észak-Németországban annak a férfinak a pere, aki szadista-mazochista "játék" közben halálra kínozta barátnőjét.</p>

Az áldozat 48 órával a durva szexparti után halt bele súlyos sérüléseibe - közölte kedden az NDR német regionális közszolgálati tévécsatorna.

A 36 éves férfit szexuális kényszer alkalmazásával, súlyos testi sértéssel és gyilkossággal vádolják. A per szerdán kezdődik a kieli tartományi bíróságon. A férfi még tavaly decemberben kínozta halálra szeretkezés közben partnernőjét. Az NDR észak-német tévéállomás információi szerint az áldozat két nappal a szadista-mazochista szexjátékot követően hunyt el.

A brutális bűncselekményre úgy derült fény, hogy a tettes a lakására csalta halálra gyötört barátnője nagykorú lányát is, akit megkísérelt megerőszakolni és megölni. A fiatal nőnek az utolsó pillanatban sikerült kiszabadítania magát a férfi szorításából és riasztani a rendőrséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!