Nagyvilág

2008.03.13. 16:10

Negyedik gyereke is megszületett húgától egy német férfinak

<p>Pert vesztett egy német férfi csütörtökön, aki négy gyermeket nemzett húgának, és nem hajlandó lemondani szerelméről. A német Alkotmánybíróság úgy döntött, hogy a vérfertőzésről szóló törvény alól nem tesz kivételt. A 32 éves férfi egyszer már volt börtönben kapcsolata miatt, és a bíróság döntése után valószínűlég ismét a rácsok mögé kerül. <BR /></p>

A hírekbe Patrick S.-ként bekerült fiatalember kiskorában nevelőszülőknél cseperedett föl, és 2000-ben találkozott először a nála nyolc évvel fiatalabb - akkor 16 éves - húgával. Négy közös gyermekükből kettő fogyatékos.

Patrick S. ügyvédei azzal érveltek, hogy két felnőtt ember közös megegyezésen alapuló szexuális kapcsolatának büntetése alkotmányellenes. A vérfertőzést szem előtt tartó bírákat azonban nem sikerült meggyőzniük.

A férfi két évet már börtönben töltött húgával való kapcsolata miatt, amelyet nem hajlandó fölszámolni. Negyedik gyermekük 2006-ban született meg, ezután került ismét a bíróság elé a testvérek ügye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!