Nagyvilág

2008.03.16. 19:16

Britney Spears Mel Gibsonnal vacsorázott

<p>Britney Spears egy orosz étteremben vacsorázott Mel Gibsonnal szombat este - közölte a People magazin internetes oldalán vasárnap.</p>

A hollywoodi színész és az egykori popcsillag korábban egymás szomszédságában laktak egy exkluzív malibui környéken. A Los Angeles-i Studio City városrészben két órán át tartott a vacsora.

Britney Spears farmernadrágot, zöld felsőt és csizmát viselt, és az elmaradhatatlan rágóját rágta. A Romanov étterembe barátnőjével, Victoriával érkezett. Mel Gibson néhány barátjával hamarosan csatlakozott a lányokhoz az étterem különtermében.

Az exkluzív étkezőben díszes kandalló van, 24 karátos arany borítja a mennyezetet, és egy könyvtár is helyet kapott benne, olyan művekkel, mint Tolsztoj Háború és békéje. A sztárok és társaságuk orosz specialitásokat ettek és alkoholmentes italokat ittak.

Egy szemtanú szerint Britney "boldognak tűnt", amikor helyi idő szerint szombat este negyed kilenckor elhagyta az éttermet.

Kapcsolódó cikkek:

Belenéztek Britney Spears orvosi papírjaiba
Elbocsátanak több mint 13 kórházi alkalmazottat abból a Los Angeles-i egészségügyi központból, amelynek pszichiátriáján idén már kétszer kezelték Britney Spearst.

Britney Spears meztelen képei
Hamarosan Britney Spears eddiginél is intimebb fotói áraszthatják el az internetet. Az énekesnőt ugyanis megzsarolták.

Britney Spears legrövidebb szoknyája
Ha éppen nem bugyi nélkül rohangál Britney Spears, akkor is sikerül meghökkenteni az őt mindig követő fotósokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!