Magyarország

2012.09.20. 14:35

Kisteherautó és mikrobusz karambolozott az M7-esen Pákozdnál

Székesfehérvár, 2012. szeptember 20., csütörtök (MTI) - Kisteherautó ütközött össze egy mikrobusszal az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalán Pákozdnál csütörtökön, egy ember könnyebben megsérült, egy sávot lezártak - tájékoztatta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Székesfehérvár, 2012. szeptember 20., csütörtök (MTI) - Kisteherautó ütközött össze egy mikrobusszal az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalán Pákozdnál csütörtökön, egy ember könnyebben megsérült, egy sávot lezártak - tájékoztatta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.Szabó-Bisztricz Anett elmondta, az ütközés a pákozdi és a sukorói pihenőhely között történt. A tehergépkocsi a baleset következtében oldalára borult, a sofőr az első adatok alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés idejére egy sávot lezártak, így az érintett szakaszon két haladósáv használható.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!