Magyarország

2008.10.06. 15:07

Hazaérkezett az Amerikában megtalált magyar lány

<p>Hazaérkezett Magyarországra az a 18 éves diáklány, aki 4 hónappal ezelőtt tűnt el New Yorkban, és pár napja találtak rá.</p>

Natália gépe hétfőn délelőtt szállt le Ferihegyen, ahova egészségesen, de fáradtan érkezett meg - mondta a Független Hírügynökségnek a napokban előkerült lány édesanyja. Hozzátette:  Natália a következő időszakot az egyik Komárom-Esztergom megyei kisközségben lévő házukban, pihenéssel tölti. A lány tavaly nyáron utazott Amerikába cserediákként. New York államban tanult egy gimnáziumban, de megszegte az egyik feltételt, ezért hazaküldték. Ezután tűnt el. A család végül Pápay Ágostont, a magyar származású, de kinn élő magándetektívet bízta meg a kereséssel.

A lány mellett egy férfit fejbe is lőttek, miután ő a földre vetette magát a pisztolylövések hallatán - egyebek mellett erről is beszélt New Yorkban a Független Hírügynökségnek Pápay Ágoston magánnyomozó, aki megtalálta Tímár Natáliát, akit drogkereskedők tartottak fogságban. A lánytól elvették mindenét, és sehova nem engedték el egyedül. Végül megszökött, de fogvatartói keresték, és meg akarták öletni. Tímár Natália vasárnap indult haza Budapestre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!