Magyarország

2008.05.28. 06:27

Halálra gázoltak egy négyéves kislányt Bonyhádon

<p>Nem volt ittas a sofőr, aki kedden kora délután halálra gázolt egy négyéves kislányt Bonyhádon. A baleset a belvárosban, a kijelölt gyalogátkelőn történt. A gyerek a helyszínen meghalt, nagymamája könnyebben sérült a balesetben.</p>

2008.05.27. Megállt a zebra előtt a sofőr, aki kedden halálra gázolt egy kislányt Bonyhádon
Megállt a zebra előtt az a sofőr, aki kedden halálra gázolt egy 4 éves kislányt Bonyhádon. A rendőrség elsődleges adatai alapján, valamint a szemtanúk vallomásából kiderült, hogy a tehergépkocsi sofőrje megállt a gyalogátkelő hely előtt, több gyalogost is átengedett, majd elindult és ekkor történt a baleset - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Farkas Kinga, a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A teherautó álló helyzetből indult el, így a sebesség kérdése fel sem merült a baleset okaként.

 


2007. 05. 26. Halálra gázoltak egy négyéves kislányt Bonyhádon
A baleset délután fél háromkor történt Bonyhád belvárosában. A Széchenyi téren, egy kijelölt gyalogátkelőhelyen, egy teherautó gázolta el a 76 éves asszonyt és négyéves unokáját. Ők várpalotaiak, rokonlátogatáson voltak Bonyhádon. A teherautó sofőrje egy 37 éves kunbajai férfi.

A kislány a helyszínen meghalt, nagymamája könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházban ápolják. A teherautó sofőrjét a rendőrök vérvételre elvitték. Az elsődleges adatok szerint nem volt ittas a férfi. Azt, hogy ki volt a felelős, még vizsgálják - tájékoztatta a Független Hírügynökségnek Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A múlt szerdán Pécsett történt hasonló eset. A kertvárosban a zebrán ment át egy 67 éves asszonyt és annak 20 hónapos unokája, amikor elgázolta őket egy 32 éves férfi. Mindketten meghaltak. A férfi jogosítványát bevonták, szabadlábon védekezhet.

  • Vonat elé vetette magát  Öngyilkosság az aluljáróban 2008.05.27.

  • A nagymama után meghalt az elgázolt  gyerek is

  • Utasi Árpi apja agyonverte a nagymamát

  • Bevonják a pécsi gázoló jogosítványát

  • Kisbabájával ugrott a folyóba

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!