Magyarország

2008.05.15. 10:43

Elfogták a kórházi rablót Kisvárdán

<p>Kisvárda - A Kisvárdai Rendőrkapitányság nyomozói szerdán petneházai lakásán fogták el azt a 48 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy héttel korábban a kisvárdai kórházban rabolt ki egy 58 éves asszonyt.</p>

A férfi az intézmény lépcsőházában bántalmazta a vizsgálatra érkezett sértettet, kitépte kezéből táskáját és azzal elmenekült. A néni legurult a lépcsőn és súlyos gerincsérülést; csigolyatörést szenvedett- azóta is kórházban ápolják. A tettes a táskát a kórház területén eldobta, miután az értékeket kivette belőle. Benne hagyott viszont 80.000 forintot, amit sietségében nem vett észre.

A táskában talált telefont egy járókelőnek háromezer forintért adta el, elmondása szerint a pénzből lottót vett, de nem nyert. A bankkártyákat eldobta, mert a kódok hiányában nem vette hasznukat. Az erőszakos és vagyon elleni bűncselekmények miatt korában többször büntetett férfit a Kisvárdai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, előzetes letartóztatását kezdeményezik - tudtuk meg Fülöp Gergely sajtóreferenstől.

Kapcsolódó cikkek:

  • Rablás a kórházban - gerinctörést szenvedett a sértett Kisvárdán
    A vizsgálatra érkezett nő a lépcsőházban ment felfelé, amikor az egy lefelé tartó férfi ki akarta kapni kezéből a táskáját. A hölgy ellenállt, mire az elkövető többször megütötte.
  • Elfogták a késes rablót Kisvárdán
    A Kisvárdai Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a 21 éves helybeli fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint április 17-én az eladónőt késsel fenyegetve rabolt ki a városban egy baromfi üzletet.
  • Késes rabló a kisvárdai húsboltban
    Egy kisvárdai baromfiboltba ment be egy fiatalember, aki előbb nézelődött, majd előkapott egy nagy kést, és az üzletben egyedül tartózkodó középkorú eladónő nyakához szorítva pénzt követelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!