Magyarország

2008.04.20. 09:39

Villám csapott a nyíregyházi autószalonba - 18 kocsi megsérült

<p>Nyíregyháza - Villám csapott egy autókereskedés épületébe szombaton este Nyíregyházán. A szalon tetőszerkezete, mennyezete megrongálódott és néhány gipszkarton válaszfal ledőlt, összesen 18 új autó sérült meg. <dia width="900" height="700" alt="Villám csapott a nyíregyházi autószalonba 2008.04.20."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Vill_m_csapott_a_ny_regyh_zi_aut_szalonba_2/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Villám csapott a nyíregyházi autószalonba 2008.04.20." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080420viharkar_ps.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Villámcsapás okozott kárt egy nyíregyházi autószalonban. Az üzlet mennyezete rongálódott meg, és tizennyolc autóban keletkeztek kisebb-nagyobb károk - tudta meg a Független Hírügynökség a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletesétől.

Kelet-Magyarországon szombat este heves vihar söpört végig. Bökönyben egy családi házba csapott villám, de senki sem sérült meg. Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben és a környező településeken az eső mellett rövid ideig cseresznye nagyságú jég is hullott.

A megyei katasztrófavédelem ügyeletese szerint csak kisebb károkról kaptak bejelentést, cserepek törtek össze és a jég gallyakat tört le.

Vihar tombolt a megyében
Hatalmas vihar söpört végig Szabolcs-Szatmár Bereg megyén szombat hajnalban. Van egy képe az éjszakáról? Küldje el nekünk!

Villámcsapás okozott károkat Szabolcsban is
Villmácsapás sújtott le kéményekre és egy állattartó épületre Szabolcs Szatmár Bereg megyében. Hajdú Biharban az erős szél adott munkát a tűzoltóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!