Magyarország

2008.04.08. 20:01

Elütötte a gyereket, megverték a rokonok Nyírkátán

<p>Nyírkáta - Hároméves kisgyermeket sodort el egy autó kedden Nyírkátán, erre a gyermek rokonai a gépkocsi vezetőjére és utasára támadtak. <dia width="900" height="700" alt="Elütötte a gyereket, megverték a rokonok Nyírkátán 2008.04.08."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/El_t_tte_a_gyereket__megvert_k_a_rokonok_Ny/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Elütötte a gyereket, megverték a rokonok Nyírkátán 2008.04.08." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-nyirkata-lincseles-baleset_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

17:10: A településen sokan csak tőlünk értesültek az eseményről. Így többek között a polgármester is csak hallott az eseményről. Az általunk megkérdezettek egy része szerint már várható volt a baleset, hisz a gyerekek közül sokan játszanak kint az utcán.

Mint azt a Jósa András kórház gyermekosztályának ügyeletesétől megtudtuk: miután a kisfiút a mátészalkai ambulancián ellátták, a mentők Nyíregyházára szállították. Jelenleg a gyermekosztályon fekszik. Nincsenek életveszélyes sérülései, inkább felületi horzsolásokat szenvedett. Ezek előre láthatólag nyolcnapon belül meggyógyulnak.

yir.jpg" content-type="image/pjpeg" content-length="43837" />

15:45: A nyíregyházi kórházba szállították azt a súlyosan sérült hároméves kisfiút, akit akkor ütöttek el, amikor féktávolságon belül szaladt egy autó elé kedden koradélután Nyírkátán. A balesetet követően gyermek rokonai betörték a gépkocsi szélvédőjét, és bántalmazták a vezetőt és utasát, akik könnyű sérüléseket szenvedtek.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálatot folytat a baleset körülményeinek tisztázására, ugyanakkor csoportos garázdaság, súlyos testi sértés kísérlete és rongálás miatt eljárást indított a három hozzátartozó – két nő és egy férfi ellen.

14:45: A Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálatot folytat a baleset körülményeinek tisztázására, ugyanakkor csoportos garázdaság miatt előállították a bántalmazó hozzátartozókat. Az elütött gyermek és a megvert autósok kórházban vannak, állapotukról a rendőrség még nem kapott tájékoztatást.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!