Magyarország

2008.03.01. 09:24

Tűzoltóautóba rohant egy műszaki mentőautó Somogyban

<p>Sávoly - Súlyosan megsérült egy tűzoltó, amikor két tűzoltóautó rohant ergymásba Sávoly és Szőkedencs között a 7-es úton szombaton hajnalban. A tűzoltókat egy köztúi balesethez riasztották, mert egy autó a fának csapódott és a sofőr beszorult. <BR /></p>

Közúti balesethez riasztották a marcali tűzoltókat szombaton reggel. Egy autó a fának csapódott és a sofőr beszorult. A kiérkező tűzoltóautó vezetője fékezett, amikor meglátta a kivilágítatlan járművet az árokban. Az őt követő műszaki mentő ezt későn észlelte és hátulról belehajtott az előtte haladó tűzoltóautóba - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.

Az ütközéskor a tüzoltóautóba szorult egy tűzoltó. Őt egy másik egység emberei mentették ki, és a marcali kórházba szállították. Sajtóinformációk szerint súlyossérüléseket szenvedett.

Eközben a balesetet szenvedett autóst is kimentették az erősen roncsolódott autóból, őt súlyos mellkasi és bokasérüléssel szintén a marcalikórházba szállítottak. Állapotukról egyelőre nem adnak további tájékoztatást.

  • Kétszázzal csapódott oszlopnak a ferraris
  • Szakadékba zuhant busz Malawiban
  • Bomba robbant egy belgrádi rádiónál
  • Elfogták a csonkoló nőgyógyászt
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!