Magyarország

2008.03.09. 09:19

Mit takar a plusz 11 köbméter gáz?

<p>Vásárosnamény - Tényleg minden gázfogyasztó 11 köbméteres készenléti díjat fizet? Ugyanis a hölgy azt mondta, hogy ezt minden gázfogyasztónak felszámolják. Én ezt felettébb soknak tartom, mivel hogy ezért a TIGÁZ semmit nem tesz semmit.</p>

A következő problémával szembesültem a minap az aktuális gázszámlám kézhezvételekor: gázfogyasztásom az adott hónapra 450 köbméter volt. A számlán ez a mennyiség volt rajta, plusz még 11 köbméter, vagyis elszámolva a fogyasztó, vagyis felém 461 köbméter volt. Telefonos érdeklődésemre az alábbi választ kaptam a TIGÁZ Rt. egyik női ügyfélszolgálati alkalmazottjától (felemelt hangon), hogy a pluszban felszámolt 11 köbméter gáz értéke az ügyeleti díjat képezi. Nos, én ezzel a 11 köbméteres készenléti díjjal nem értek egyet.

A fő ok, hogy megkerestem Önöket most az az, hogy legyenek szivesek utána járni, hogy tényleg minden gázfogyasztó 11 köbméteres készenléti díjat fizet-e. Ugyanis a hölgy azt mondta, hogy ezt minden gázfogyasztónak felszámolják. Én ezt felettébb soknak tartom, mivel hogy ezért a TIGÁZ semmit nem tesz semmit, ezzel átverik az összes fogyasztójukat. Megjegyzésként szeretném még hozzátenni, hogy a 450 köbmétert is sokallom, mivelhogy a lakás külsőleg szigetelve, műanyag nyilászárókkal ellátott, s a fűtésünk is csak éjjel üzemel, az is csak 16 C-on.
Baráth Tibor
Vásárosnamény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!