Magyarország

2008.03.10. 19:11

Kondorosi elismeri a felelősséget a tilosban parkolásért

<p>Budapest - Elismerte felelősségét az RTL Klub Híradójának Kondorosi Ferenc, az Új rend kormánybiztosa, amiért a hétvégén tilosban parkolt.</p>

Úgy fogalmazott: "előfordul, hogy én is követek el hibákat, vagy követnek el munkatársaim, elismerem, hogy hibáztam és az esetért teljes felelősséget vállalok."

Kondorosi Ferenc autója hétvégén a lakása előtt órákon át tilosban parkolt. Minderről a Magyar Nemzet fotósa készített felvételeket. A helyszínre később rendőrök érkeztek, akik büntetőcédulát tettek a kocsi szélvédőjére. A rendőrök szerint az autó tulajdonosa szabálysértést követett el, és pénzbírságra számíthat.

Korábban egyébként éppen Kondorosi Ferenc volt az, aki harcot hirdetett a gyorshajtókkal, ittas vezetőkkel és közlekedési szabálysértőkkel szemben.

Néhány hete egy internetes oldalra kerültek fel olyan rendőrautók és motorok fotói, amelyek mozgáskorlátozottak helyén parkolnak. A rendészeti miniszter akkor azonnali vizsgálatot rendelet el, ez három hete tart. Eddig összesen 17 rendőr ellen indítottak fegyelmit, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan hogyan büntetik meg őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!