Kultúra

2019.02.14. 17:04

Videó: Sós Fecó ajándéka

Debrecen - A Csajetta című klip Valentin-napon került ki az énekes YouTube-csatornájára.

Debrecen - A Csajetta című klip Valentin-napon került ki az énekes YouTube-csatornájára.

A populáris mulatós debreceni képviselője, Sós Fecó hat hónap után a szerelmesek napján, az az Valentin-napon új klippel jelentkezett. A Csajetta című vadiúj szerzeményen Kovács Norberttel dolgozott együtt, akinek olyan dalszövegeket köszönhetünk, mint például a Kis Grófo Lávkóma című dala. Az énekesnek a legnagyobb videómegosztó portálon csaknem 39 ezer feliratkozója van, és a testvérével, Hencsyvel közös hivatalos Facebook-oldalukon 68 ezren követik a munkásságukat. Köszönetképpen így a rajongóiról sem feledkezett meg az énekes, és a forgatás előtt a közösségi oldalán lehetett szereplőnek jelentkezni a vadonatúj klipbe. Fecó a Naplónak elárulta, hogy a posztot követő első órában már háromszázan szerettek volna részt venni a kétnapos forgatáson. – Nem volt könnyű kiválasztani az embereket, akikkel együtt dolgoztam, de végül sikerült kiválasztani húsz jelentkezőt – mondta az énekes.

A dal története

Február elején Budapesten forgatták több helyszínen a Csajetta című videoklipet. A történet egy lány és egy fiú kapcsolatáról szól, akik megismerkednek egy hétvégi buliban, majd sülve-főve együtt vannak. – A klipben én játszom azt a férfit, akinek a lány teljesen elveszi az eszét, így mindent megtesz érte. Kifejezetten Valentin-napra szántuk a dal megjelenését, mivel ez egy szerelmes dal, így hát ünnepeljünk méltóképpen – fogalmazott Fecó. Hozzátette: – Nem árulok el azzal nagy titkot, hogy hamarosan, sőt még nyár előtt jelentkezem egy újabb slágerrel.

ND


[related-post post_id="4118748"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!