Ingatlanajánló

2024.03.09. 09:00

Szereti a kemencében sült ételeket? Ebben a debreceni házban minden napra juthat belőle!

A Kerekestelepen eladásra kínált egyedi tervezésű és kialakítású kétszintes ingatlan 2002-ben épült, és napelem csökkenti minimálisra a villanyszámláját. A kerti fedett pihenőben a kemence mellett sütőhelyet is kialakítottak. A mi figyelmünket leginkább az emeletre vezető lépcső csodás korlátja keltette fel, de van még más látnivaló is a képek között!

Haon.hu

Forrás: Ingatlanbazár

Kerekestelepen eladó egy 754 m2-es telken, 112 nm-es egyedi tervezésű és kialakítású kétszintes családi ház. 2002-ben épült, 4 szoba + nappalis, két fürdőszobás. Fűtéséről egy kombi gázkazán, radiátoros és padlófűtéses hőleadással és elektromos hűtő-fűtő klíma gondoskodik. 

Forrás: Ingatlanbazár

A lakórészhez kapcsolódik a 30,5 m2-es garázs, melyen elektromos kapu van. 2002-ben épült, dryvit szigetelést kapott, beépítésre került egy 3,5 kWh teljesítményű napelem rendszer, ami éves elszámolással minimálisra csökkenti a villanyszámlát. Az udvaron helyet kapott egy fedett pihenő, egy fedett kerti sütőhely és egy kemence. A kert zöldjét egy fúrt kútról üzemelő, automata öntözőrendszer biztosítja. 

Forrás: Ingatlanbazár

A környéken megtalálható iskola, bevásárló központok, a tömegközlekedés jó.

További izgalmas otthonokért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!