Ingatlanajámnló

2023.12.23. 09:00

Kényelem, nyugalom és luxus 275 millióért

Haon.hu

Az ingatlanban mindent megtalál, amire csak vágyhat, közel 80-nm-es egybenyitott tágas tér, konyha, kamra, fedett terasz, télikert jakuzzival. A nappali eleganciáját a mahagóni parketta emeli, a hűvösebb esték meleg, kellemes hangulatáról pedig egy kandalló gondoskodik. A ház egyik ékköve az egyedi kialakítású, hangulatos pince, amely fűthető és légcserélő rendszerrel van ellátva, így télen és nyáron is helyet adhat a társasági életnek. A kinti romantika híveit pedig egy 20 főt befogadni képes filagória várja, kerti grillel.

„Debrecen - Nyulas városrészen kínálunk megvásárlásra egy kivételes adottságokkal rendelkező családi házat, mely 2500 nm-es kerten fekszik.

A 2002-ben épült és az utóbbi öt évben teljes felújításon átesett kétszintes ház földszintjén garázs, közel 80-nm-es egybenyitott tágas tér, konyha, kamra, fedett terasz, télikert található jakuzzival.
A konyha teljesen felújított és gépesített, modern, egyedi külsővel rendelkezik.

 

A nappali eleganciáját a lehelyezésre került mahagóni parketta emeli, a hűvösebb esték meleg, kellemes hangulatáról kandalló gondoskodik.

 

Az emeleten három, közel 20 nm-es hálószoba található. A fürdőszoba napfényes, különlegességét az itt található 7 nm-es finn szauna adja. Az emelet légkondicionálókkal ellátott. A ház egyik ékköve az egyedi kialakítású, hangulatos pince, amely fűthető és légcserélő rendszerrel van ellátva, így télen és nyáron is helyet adhat a társasági életnek.

 
 

A kert gyönyörűen karbantartott, öntözőrendszerrel ellátott. Található itt egy 50 nm- es, téglából épült melléképület, illetve egy romantikus, 20 személyt befogadni képes filagória, kerti grillel.

 

Azoknak ajánljuk, akik a házon belül is tágas terekre vágynak, igénylik a csodaszép, hatalmas intim kertet és szeretnek luxus körülmények között élni.[...]”

 

További izgalmas otthonokért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!