Ingatlanajánló

2022.05.28. 09:00

Makovecz-jegyek, ezúttal Sámsonikertből!

Debrecenben és környékén gyakran bukkanunk Makovecz Imre munkáira. Illetve a most következő ház esetén egy amolyan „hommage” jellegű tiszteletadásra. Lessen be velünk egy 210 milliós családi házba!

Forrás: Ingatlanbazár

Az Ingatlanbazár hirdetése szerint a kétgenerációs, 344 négyzetméter alapterületű, rusztikus, egyedi megjelenésű családi ház a Sámsonikert csendes szegletében található egy 883 négyzetméteres telken. 

Forrás: Ingatlanbazár

A Makovecz-jegyeket mutató ingatlan két fő épületrésze dupla főfalazással illeszkedik egymáshoz, és a 2005-ben végzett hozzáépítés során a régebbi, kisebb alapterületű, nappali plusz 1 szobás ház a főépülethez illeszkedő modern megjelenésű tetőt és homlokzatot kapott. Ez a 20. század közepéről származó, masszív, nagypolgári, téglaépítésű, hőszigetelt, 60 négyzetméter alapterületű, gázcirkó fűtésű épület 260 négyzetméter telekrésszel (házhellyel együtt) és külön bejárattal rendelkezik, így önállóan is használható. Az ingatlan jelenleg nappali, étkezőkonyha, étkező, háló, fürdő-wc elrendezésű, ezt a bejáratnál egy fedett, ponyvával körbezárt, mintegy 8 négyzetméteres terasz egészít ki. Az eredeti elrendezést egyszerűen nappali-amerikai konyha-kétszobássá alakíthatjuk, ha a jelenlegi konyha hálószoba, a nappali pedig amerikai konyhás-nappali lesz.

Forrás: Ingatlanbazár

Az egyedi elképzelések alapján készült, átriumos főépületben az organikus elemek és a fém egyensúlyát nagy felületű, modern nyílászárók egészítik ki, így a nap átjárja a teljes házat. A térrendezés optimális, a fogadószinten nappali-amerikai konyha, étkező található, és innen juthatunk ki a hátsó teraszra valamint a tágas, fűtött garázsba.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!