Horoszkóp rovat

2018.02.26. 09:20

Napi horoszkóp – 2018. február 26.

Debrecen/Miskolc/Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen/Miskolc/Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars kedvező fényszöge tud önnek segíteni. Rengeteg erőt kap, és óriási lendülettel tud belekezdeni a munkájába. Még olyan dolgokat is el tud intézni, amit már régóta csak halogatott.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ambiciózus és bátor, amire szüksége is lesz a mai napon. Új kihívások elé állítja az élet, és csak akkor veheti jól az akadályt, ha megvan önben hozzá a kellő kurázsi. Könnyen lehet, hogy óriási káoszt tapasztal maga körül. Ne hagyja magát stresszelni!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A munkában a legjobb formáját tudja nyújtani. Ma nyugodtan hozhat fontos ügyekben is döntéseket, ezeket talán már hosszabb ideje halogatja. Ne sokat tétovázzon, figyeljen önmagára, akkor hamar rá fog jönni, hogy mi a helyes választás.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Most könnyen adódhatnak olyan hibák, amelyek komoly bosszúságot is jelenthetnek az ön számára. Talán nem is ön téved egy fontos üggyel kapcsolatban, hanem valamelyik kollégája, vagy családtagja, de sajnos ön az, akinek rendbe kell hoznia a dolgokat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma a párkapcsolatában olyan konfliktusok törhetnek a felszínre, amelyek létezéséről sem tudott… A párja féltékenysége meglepi önt! Figyeljen oda arra, hogy jobban megválogassa a szavait. Talán valóban okot adott a bizalmatlanságra.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha ez elmúlt napok viszályt hoztak a szerelmi életébe, most végre kibékülhet a kedvesével. Nagyon közel érzi magát a párjához, és a romantika is óriási szerepet játszik az életében.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha pénzt fektet be egy ígéretes tervbe, az most valódi eredményt hozhat. Nyugodtan vállalhat egy kis kockázatot! Ha jót tesz másokkal, annak ötszörösét kaphatja vissza.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A bolygóktól rengeteg energiát kaphat, sikeresen tud előre haladni a pályáján. Ma sok bókot zsebelhet be az ellenkező nem tagjaitól, és önnek is kedve támad egy kis flörthöz. Ha ön egyedülálló, akkor használja ki ezt az esélyt, és menjen emberek közé!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Most nagyon tisztán és egyértelműen, sőt mi több, diplomatikusan tud fogalmazni. Ezzel pedig sokakat meggyőzhet, a párját is. Ha ön egyedülálló, akkor most egy új hobbijának köszönhetően ismerkedik meg valakivel.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Sokat érhet el, főleg csapatmunkában lesz verhetetlen. Az üzleti életben is sikerre számíthat, de a szerelemben is szerencse várja. Rengeteg örömben lesz része. Kövesse az ösztöneit, és biztosítson elegendő szabad teret magának és a párjának is.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A munkahelyén sok probléma adódik. Ismételten kritizálják, és az lesz az érzése, hogy senkinek sem tud a kedvére tenni. Ne foglalkozzon másokkal, csak tegye a dolgát. Figyeljen oda jobban az egészségére, különben könnyen lebetegedhet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A párjának egy családtagja sok bosszúságot okoz önnek. Talán olyasmibe is beleszól, ami igazán nem tartozik rá. Ez egy jó alkalom arra, hogy megtanuljon nemet mondani! Ha meghúzza a határokat, azzal megvédheti magát, így senki sem tudja önt kihasználni, vagy manipulálni.


[related-post post_id="3772173"]

[related-post post_id="3767483"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!