Labdarúgás

2024.06.04. 11:27

Eldőlt, melyik csapatot irányítja a következő szezonban Igor Bogdanovics

Már az első évében nagy sikert ért el a Cigánddal, így a munka a következő idényben is folytatódhat. A Loki legendája számára mindennél különlegesebb lesz a június 29-ei barátságos futballmeccs.

Tóth Huba Elemér

Igor Bogdanovics a folytatásban is a Cigánd futballcsapatának sikeréért dolgozhat

Forrás: Új Néplap-archív

A 2024/2025-ös bajnoki kiírásban is Igor Bogdanovics lesz az NB III.-ban szereplő Cigánd vezetőedzője, olvasható a klub honlapján. A borsodi futballcsapat még csak tavaly jutott fel a harmadosztályba, de rögtön ezüstérmesként végzett, és mint azt írják, a szakemberrel sikerült hamar megállapodni a folytatásról, egy ilyen sikeres szezon után nem is lehetett kérdés, hogy továbbra is a DVSC egykori kiválósága irányítja majd az együttest. 

DVSC, futball, Igor Bogdanovics
Igor Bogdanovics a játékosként szerzett tapasztalatait edzőként adhatja át a fiatal futballistáknak
Forrás: NS-archív

 

Csak pozitívumot tud mondani a Cigánd futballcsapatáról

Miután a szakmai stáb és a játékosok abszolút megértették egymást, kiválóan tudtak együtt dolgozni, nem mellesleg az eredmények is jöttek, nem is lehetett kérdés, hogy a klub vezetősége továbbra is Igor Bogdanovics vezetőedzővel képzeli el a folytatást. A szakember múlt héten a Haon sportpodcastjében, a H szektorban is beszélt arról, hogyan érzi magát a cigándi kispadon. A klub Facebook-oldalán található videóban elmondta, hogy csak pozitív érzések vannak benne, és már lig várja a folytatást. 

Igor Bogdanovics a következő idényre aláírta a szerződést
Forrás: Cigánd SE

Amikor az előző nyáron Cigándra érkeztem, nem gondoltam volna, hogy a történetem a klubbal ennyire sikeresen alakul. A bajnokságban elért eredmény nem csak rajtam múlott, hanem a vezetőségen, a munkatársaimon és persze a nagyon jó összetételű csapaton. Szerencsém van, hogy itt lehetek, köszönöm a támogatást, jó érzések járják át a lelkem

– hangoztatta Igor Bogdanovics.

Ellenfélként néz szembe a DVSC-vel 

Igor Bogdanovics korábban a DVSC-t már másodedzőként is segítette, a kis Lokit pedig vezetőedzőként is irányította. A Cigánd előtt többek között irányította még a Hajdúböszörményt és a Karcagot. 

Mint arról már portálunkon olvashattak, a hírek szerint június 29-én DVSC-Cigánd edzőmeccset rendeznek, így Igor Bogdanovics akkor ellenfélként térhet vissza egykori sikerei helyszínére. 

Azonban Igor Bogdanovics gyakran magára ölti a Loki-mezt is, múlt hétvégén például Hajdúszoboszlón láthattuk egy gálameccsen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában