Labdarúgás

2024.06.03. 12:40

DVSC: A legendák tudása semmit sem kopott

A debreceni játékosok újabb gálameccsen vettek részt. A DVSC klasszisai ezúttal is remekül játszottak.

Haon.hu

A DVSC legendái remekül játszottak

Forrás: DVSC-archív

Az elmúlt hétvégén ismét pályára léptek töretlen népszerűségnek örvendő DVSC-legendák. A Sportolj Szoboszló! Program keretében pénteken este 20 órától nagypályán mérkőztek meg korábbi játékosaink a HSE Öregfiúival. A 2×20 perces mérkőzés szoboszlói góllal indult, amelyre hamar érkezett a válasz Ibrahima Sidibe jóvoltából. A gólzáporos eseményen, amelyen Sándor Tamás, Igor Bogdanovics és Kerekes Zsombor is betalált számszerűleg 6-1 es DVSC-győzelem született, a kilátogató nagyérdemű mindkét oldalról számos remek megoldást tapssal jutalmazott. A DVSC Legendák az alábbi összeállításban léptek pályára a gálaesten: Erdélyi Miklós, Szatmári Csaba, Madar Csaba, Sándor Tamás, Igor Bogdanovics, Kerekes Zsombor, Ibrahima Sidibe, Luis Ramos, Plókai Mihály, Nagy Zsolt, Mészáros Norbert – írta a klub honlapja. 

Vasárnapra a Mozdulj Bocskaikert! Családi nap keretében kaptak meghívást közönségkedvenceink. A 2×12 perces gálamérkőzésen a Be Strong gárdájával, majd a bocskaikerti fiatalokkal is megmérkőztek a mieink. A garantált jó hangulat és a sokgólos mérkőzés mellett a DVSC sikeredzője, Herczeg András jelenléte is emelte az esemény színvonalát. A DVSC-ben pályára lépett: Luis Ramos, Igor Bogdanovics, Kerekes Zsombor, Madar Csaba, Tisza Tibor, Erdélyi Miklós és Mészáros Norbert. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában