Labdarúgás

2024.06.04. 13:18

Magyar labdarúgó-válogatott: Itt a legfontosabb információk a meccs előtt!

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton Debrecenben játszik. A meccsre az MLSZ fontos információkat tett közzé.

Haon.hu

A Nagyerdei Stadion készen áll a meccsre

Forrás: NS-archív

A magyar labdarúgó-válogatott június 8-án, szombaton 18 órakor Izrael ellen játssza az Európa-bajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzését a debreceni Nagyerdei Stadionban. Azt tanácsolják, hogy a szurkolók időben érkezzenek a helyszínre, és a lezárások okozta kellemetlenségeket elkerülendő, ne gépjárművel közelítsék meg a stadiont. Kapunyitás két órával a mérkőzés előtt, 16 órakor. 

Debrecen: lesznek lezárások 

A válogatott mérkőzés előtt, alatt és után Debrecenben közlekedésrendészeti zárások, terelések lesznek, a stadionba való gyors és kényelmes bejutás érdekében érdemes gyalog vagy villamossal megközelíteni a Nagyerdőt (közlekedési információk: https://dkv.hu/). A vidékről érkezők számára hasznos információ, hogy a MÁV megnöveli a 21:05-kor Debrecenből Budapestre közlekedő vonat kapacitását. Akik mégis személygépkocsival érkeznek a Nagyerdőbe, a stadionhoz közeli parkolókban hagyhatják gépjárművüket, innen már könnyen megközelíthetik a stadiont. Ebben az esetben az alábbi három nagyobb parkolót javasolt használni, de érdemes figyelni rá, hogy szabad helyek csak korlátozottan állnak rendelkezésre: 

– Debreceni Egyetem Kassai úti Campus (4028 Debrecen, Kassai út 26.) 

− Főnix Aréna (4028 Debrecen, Kassai út 28. - 455 parkolóhely) 

– A Klinika oldalában a Pallagi úti parkoló (a DV parking üzemelteti) 

Az autósok számára fontos információ, hogy június 8-án előreláthatólag 22.30 óráig az alábbi területeken időszakos lezárás lesz: 

  1. 1. A Nagyerdei körúton, a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig minden jármű-, illetve gyalogos forgalom tilos. 
  2. 2. Az Ady Endre sugárúton, a Vigadó tértől a Nagyerdei körútig minden jármű-, illetve gyalogos forgalom tilos. 
  3. 3. A Pallagi úton, a Vigadó tértől a Nagyerdei körútig minden jármű-, illetve gyalogos forgalom tilos. 

8.00 órától előreláthatólag 22.30 óráig az alábbi helyeken várakozási és megállási tilalom lép életbe: 

  1. 1. A Nagyerdei körúton, a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig. 
  2. 2. Az Ady Endre úton, a Vigadó tértől a Nagyerdei körútig. 
  3. 3. A Pallagi úton, a Vigadó tértől a Nagyerdei körútig. 

A mérkőzés előtt fokozott biztonsági ellenőrzés várható, ami lassíthatja a stadionba való bejutást, ezért is javasoljuk a korai érkezést. A stadionba kizárólag magyar nemzeti zászlók bevitele engedélyezett, minden molinó bevitele engedélyköteles – írta az mlsz.hu. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában