DVSC

2024.04.02. 16:35

Friss hír érkezett Jorgo Pellumbiról

Egyre közelebb a visszatéréshez a Loki védője.

Haon.hu

Jorgo Pellumbi

Forrás: Czinege Melinda

Jorgo Pellumbinak a DVSC Ferencváros elleni Magyar Kupa-mérkőzésén újult ki a combsérülése, ami miatt azóta nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére. Az albán védő rehabilitációja a megfelelően halad, ennek apropóján nyilatkozott a Loki TV-nek. A videóból kiderült, Pellumbi szerencsére már jól érzi magát, és már egyéni edzéseket végez. 

– A sérülést követő hatodik hétbe járunk, és mondhatom rendben zajlik a rehabilitációm. Ezúton szeretném megragadni a lehetőséget, megköszönjem a klubnál dolgozó valamennyi orvosnak, hogy segítenek a mielőbbi visszatérésemben. A programban kezelések szerepelnek, de már a pályán is készülhetek egyénileg. Ha minden rendben zajlik, jövő héten visszatérhetek a társakhoz, de a teljes értékű munka egy picit még várat magára. Ami a csapatot illeti, remekül sikerült az elmúlt három hét. Bízom benne, a jelenlegi forma így folytatódik, és kitart a szezon végéig – mondta el Pellumbi, akinek a játékával még egy ideig nem számolhat Szrdjan Blagojevics vezetőedző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában