Labdarúgás

2024.04.03. 16:08

Íme, a legfontosabb információk a DVSC–MTK meccsre!

A Lokinak szüksége van lelkes szurkolói támogatására, a klub pedig ezúttal is igyekszik a drukkerek kedvében járni.

Haon.hu

A DVSC-játékosoknak szükségük van a szurkolókra

Fotó: KISS ANNAMARIE/Napló-archív

Ezen a héten szombaton 19.30-kor az MTK ellen, jövő hét szombaton 17 órakor a Kecskemét ellen lép pályára a Loki a Nagyerdei Stadionban, vagyis az előkelő helyezések szempontjából kulcsfontosságú mérkőzések következnek – olvasható a dvsc.hu-n.

Az MTK elleni mérkőzést szokás szerint a klub is igyekszik a maga eszközeivel élvezetessé tenni. A stadion 18.30 órakor nyit, a kapunyitástól az A5, B1, B2 szektoroknál fan zone-t alakítanak ki a drukkerek részére, különböző játékokkal, amiket a mérkőzés végéig lehet használni. 

Egykori játékossal találkozhatnak

A szünetben ismét aktiválják a pólóágyút. A VIP-belépővel rendelkezők a szokásos szolgáltatások mellett helyszíni, élő beszélgetést hallhatnak majd a Lokival bajnoki címeket és kupákat is nyert egykori védővel, Komlósi Ádámmal.

A DKV járatain továbbra is ingyen lehet utazni az érvényes meccsjeggyel és bérlettel rendelkezőknek, a kezdést megelőző és a mérkőzés befejezését követő 3 órában (16.30 órától üzemzárásig). A belépőkkel kapcsolatos információt a debreceni klub honlapján találják meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában