DVSC

2024.04.23. 20:49

Dzsudzsák gólpassz, Lukács László cselek és Dombi sprint az edzésen - fotókkal, videóval

A DVSC Különleges Akadémia tréningjén igazi sztárok voltak jelen.

Orosz Krisztofer

Természetesen a csoportkép sem maradhatott el

Forrás: Czinege Melinda

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a DVSC Különleges Akadémiáján fantasztikus munka zajlik. Legutóbb éppen Budapesten szerepeltek a hajdúságiak, s tértek haza egy aranyéremmel. Kedd délután ismét különleges pillanatokat élhettek meg az ifjoncok, hiszen három Debrecenhez erősen kötődő legenda látogatta őket meg a soron következő foglalkozáson. A tréningen Dzsudzsák Balázs, Lukács László és Dombi Tibor is részt vett, a gyerekek pedig kitörő örömmel fogadták a sztárvendégeket. A foglalkozás három pályán is zajlott, az első két állomáson igazi „tétmeccsen” mutathatták meg tudásukat Dzsudzsákék, míg a harmadikon mindhárman kapusként próbálták hárítani az akadémisták jobbnál jobb kísérleteit, akik remek gólokkal jártak túl a nagyok eszén.  

Lukács László is fontosnak tartja a nemes célt szolgáló kezdeményezéseket 

Az országban alig van olyan, akinek be kellene mutatni a Tankcsapda frontemberét, Lukács Lászlót. Így voltak ezzel az akadémisták is, hiszen egyből tudták, ki is érkezik hozzájuk edzésre. A zenész egyébként remekül bánt a labdával, még egy gólpasszt is kis híján kiosztott a találkozókon. Az énekes szerint, a sport mellett az egyik legfontosabb a közösség építése az ilyen eseményeken. – A Tankcsapdától sosem állt távol a jótékonykodás vagy egy-egy nemes kezdeményezésben való részvétel. Gondolok itt a legalapvetőbb gesztusokra is, hiszen a legfontosabb, hogy örömet szerezzünk az embereknek. 

Amikor felkértek, hogy látogassak el erre az eseményre, úgy gondoltam, ez a lehető legkevesebb, amit tehetek, egy percig sem gondolkoztam.

Mindig azt vallom, hogy a legfontosabb minden esetben a közösségi élmény megélése, ebben pedig remélem, mi is tudtunk most segíteni – nyilatkozta Lukács László. 

CM20240423_ Különleges Akadémia-edzés_HAON (25)
A gyerekek kíváncsian nézték a sztárokat
Forrás: Czinege Melinda

Dombi Tibor izgatott volt 

A DVSC legendás játékosa, Dombi Tibort a mai napig nem felejtik a szurkolók, de a fiatalabb generáció sportszeretői sem. Jól jelzi, hogy a Különleges Akadémia növendékei rengeteg aláírást és közös fotót készítettek a „bombázóval”, aki az esemény végén még egy pólót is kapott a játékosoktól. A Vasutas egykori hetese úgy fogalmazott, nem tud eléggé hálás lenni azért, hogy a mai napig ilyen szeretetet kap az emberektől. – Izgultam egy kicsit, de amint bekerült a labda, olyan volt, mintha a társaimmal futballoznék, fantasztikus élmény volt. 

Elképesztően boldoggá tesz, hogy akár tíz év elteltével is emlékeznek, mit tettem a DVSC-ért.

Persze a srácok maximum felvételekről „ismerhetnek”, de jólesett, hogy ilyen szeretettel fogadtak – mondta a klublegenda. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában