Hazai pályán

2024.04.10. 10:04

Felkészülten várják az Európa Bajnokságot a DEAC karatékái

A DEAC versenyzői is ott lesznek a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban zajló shotokan EB-n.

Haon.hu

Készen állnak az Európa-bajnokságra

Forrás: deac.hu

Versenyekkel, edzőtáborokkal és kemény tréningekkel teli, hat hónapos felkészülésen van túl a Debreceni Egyetem shotokan karateszakosztálya, amely jelentős létszámban képviseli a fekete-fehér színeket a hétvégén, április 12-14. között a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban rendezendő SKDUN Shotokan Európa-bajnokságon – közölte a deac.hu.

Sensei Őri Krisztián 4. dan szakosztályvezető elmondta, az egyetemi csapat 30 fővel vág neki a kontinensviadalnak.

Szeretnék köszönetet mondani a versenyzők felkészítésért Sensei Kis Zoltán  6. dan mesterünknek, valamint a támogatásért a DEAC vezetésének, különösen Lócziné Kovács Marianna ügyvezetőnek. Azt ígérhetem, hogy tisztességgel fogjuk képviselni hazánkat, Debrecent, az egyetem szellemiségét és szakosztályunk idén 35 éves anyaegyesületét, a Bushido Karate SE-t. Az Eb-n is az lesz a jelszavunk: “Gambatte kudasai!  – Törekedj a legjobbra!

Magyarország Németországot megelőzve nyerte el az idei SKDUN Shotokan Európa-bajnokság megrendezését. A szakosztályvezető hozzátette, a város és a magyar szövetség mindent el fog követni annak érdekében, hogy az idelátogató húsz ország ezer versenyzője színvonalas viadalon vehessen részt, és életreszóló élményekkel térhessen haza Debrecenből – olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában