6:3, 6:1

2024.04.10. 18:42

Bondár nyolcaddöntős a svájci ITF-tenisztornán

A Hajdúszoboszló SE játékosa két szettben verte a hazai pályán játszó ellenfelét.

Haon.hu

Bondár Anna

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Bondár Anna és Udvardy Panna is nyert a svájci Bellinzonában zajló, 75 ezer dollár összdíjazású salakpályás női ITF-tenisztorna első fordulójában, ezzel mindketten a nyolcaddöntőbe jutottak, írja az MTI.

A világranglistán elfoglalt 114. helyével a legjobb magyarként jegyzett Bondár - akit a harmadik helyen emeltek ki a szervezők - szerdán a hazai közönség előtt szereplő Karolina Kozakovával (792.) csapott össze a nyitókörben, és 6:3, 6:1-re nyert.

A hatodik kiemelt Udvardy - aki a 153. helyen áll a WTA-rangsorban - a román Irina Fetecauval találkozott (444.). Az első szettet elbukta, a folytatásban viszont fölényben játszott, a vége pedig szűk két és fél óra alatt 4:6, 6:3, 6:1 lett.

Mindkét magyar azért küzd, hogy főtáblás lehessen a május végén rajtoló Roland Garroson, ezért nem tartottak a válogatottal a Billie Jean King Kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjának portugáliai tornájára.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában