Labdarúgás

2024.03.21. 19:13

Megyeri Balázs ezen az elképesztően nyugodt helyen piheni ki most a meccseket

A Loki kapusa a családjával töltődik fel.

Haon.hu

Megyeri Balázs az idényben eddig mindössze két mérkőzésen nem lépett pályára

Forrás: origo.hu-archív

A válogatott szünet miatt a DVSC labdarúgói kaptak néhány nap szabadságot. Vannak olyan futballisták, akik pihenőidejük alatt maradnak Debrecenben, de ezekben a napokban Dzsudzsák Balázs például Dubaj felé vette az irányt. Megyeri Balázs csütörtöki Instagram-bejegyzése arról árulkodik, hogy a hálóőr a családjával egy melegebb, tengerparti vidéken töltődik fel.

Egzotikus vidéken 

A hálóőr korábban ugyan sok időt töltött Görögországban, és mint az egy interjúban el is mondta, Athént a második otthonának tartja, de ezúttal minden bizonnyal Olaszországban piheni ki feleségével és gyermekével a fáradalmakat. A Megyó becenévre hallgató játékosnak az Instagram-oldalára feltöltött hat kép Bari városától még valamivel délebbre fekvő Savelletiriben készült, a pontos helyszín pedig a Masseria San Francesco apartman. Bár ott sincs még nyárias hőmérséklet, ugyanis jelenleg körülbelül 15 Celsius fok lehet, de Megyeri Balázs ha már ott volt, a medencében is megcsobbant, de láthatjuk a feleségével is egy romantikus fotón, valamint azt, ahogy kislányával sétál.

Hamarosan visszatérnek Debrecenbe

A Loki futballistái már nem sokáig szusszanhatnak, ugyanis szombaton felkészülési mérkőzést vívnak a Mezőkövesddel. Noha Marco Rossi szövetségi kapitány ezúttal egyik debreceni labdarúgóra sem számít a magyar válogatottnál, Sztefan Loncsar és Meldin Dreskovics a montenegrói nemzeti együttesben bizonyíthat.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában