Labdarúgás

2024.03.04. 18:53

Így halad a Loki sérült focistáinak rehabilitációja

Haon.hu

Kusnyír Erik csak segítséggel tudta elhagyni a pályát

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A szurkolókat mindig is foglalkoztatta, hogyan alakul kedvenc csapatuk sérült játékosainak a felépülése. Nincs ez másképpen a Loki esetében sem, főleg a legutóbbi mérkőzések eredményeinek tükrében. Szerencsére ezúttal sem kell kétségek között hánykódnia a szurkolóknak, a DVSC hivatalos oldalán nemrégiben megjelent, hogyan alakul a sérült játékosok rehabilitációja.

A DVSC oldalán közzétett bejegyzés szerint túl van a műtéten a keresztszalag-szakadást szenvedett Kusnyir Erik. A beavatkozás jól sikerült, a varratszedés is megtörtént már, elkezdődött és rendben zajlik a játékos rehabilitációja.

Ami Jorgo Pellumbit illeti, egy kisebb hátsó combsérülés után visszatérhetett a többiek közé, ám a Ferencváros elleni kupameccsen egy rossz mozdulat következtében ismét fájdalmat érzett. Az ő rehabilitációja is elkezdődött, ám előreláthatólag néhány hétig nem állhat a csapat rendelkezésére.

Thor Úlfarsson esetében egy régebb óta fennálló sérülése újult ki, melyre a korábban sikerrel alkalmazott kezelési módszerek már nem voltak elégségesek. A klub magyar és külföldi szakemberekkel konzultálva keresi a végleges megoldást, a csatár addig is rehabilitációs munkát végez – olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában