Labdarúgás

2024.03.03. 07:30

Szrdjan Blagojevics: Tudtuk, nem lesz egyszerű, de ennél jobbra számítottunk...

Batai Tamás nagyon sajnálja, hogy így alakult első olyan NB I.-es mérkőzése, amikor kezdőként lépett pályára.

Tóth Huba Elemér

Szrdjan Blagojevics elnézést kér a szurkolóktól

Fotó: KISS ANNAMARIE/Napló-archív

Ahogyan azt a Haonon olvashatták, a DVSC labdarúgócsapata hazai környezetben meglepetésre 1–0-ra kikapott a sereghajtó Mezőkövesdtől. A találkozón noha nem túlzottan sok pozitívumot láthattunk, de azt mindenképp kiemelhetjük, hogy a 19 éves Batai Tamás most kapott először szerepet kezdőként az NB I.-ben. – Mikor megtudtam, hogy kezdek, természetesen nagy örömmel töltött el. Felszabadultan álltam hozzá a meccshez – kezdte a 187 centiméteres támadó. 

Sajnos ez tényleg nem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük. Nem jöttek össze a befejezések, az utolsó passzokat rendre elhibáztuk. Vezetőedzőnk azt kérte tőlünk a szünetben, hogy legyünk türelmesebbek, és ne kapkodjuk el a beadásokat, valamint a lövéseket. Sokszor rossz döntést hoztunk, ami megbosszulta magát. Aztán görcsössé váltunk, ami rányomta a bélyegét a párharcra. Végtelenül sajnálom, hogy nem jól muzsikáltunk, nagyon rossz érzések kavarognak bennem

 – fogalmazott Batai Tamás.

Hiányoztak a kulcspasszok

A DVSC vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics is bosszús, és mérhetetlenül csalódott a mérkőzésen történtek miatt. – Szeretnék az edzői stáb és a csapat nevében elnézést kérni a szurkolóktól, ez a mérkőzés nem sikerült jól – kezdte a mester. 

Csalódott vagyok. Tudtuk, nem lesz egyszerű, de ennél jobb játékra számítottunk. Az utolsó 20 méteren, a 16-os környékén nem hoztunk jó döntéseket, hiányoztak a kulcspasszok és a jó lövések, túl sokat hibáztunk. A kapott gól után kaotikussá vált a találkozó, idegesek voltunk, és nem tudtunk jó megoldásokat találni

 – nyilatkozta Szrdjan Blagojevics.

A Loki jelenleg a tabella 5. helyét foglalja el, de vasárnap még az MTK vagy a Kecskemét is előzhet. A piros-fehérek következőnek jövő vasárnap 13 órától Pakson vendégszerepelnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában