Jégkorong

2024.02.23. 13:00

Fontos meccs előtt a debreceni jégkorongosok

A DEAC ezúttal Erdélyben vizitál.

Haon.hu

A debreceniek hosszú túra előtt állnak

Forrás: DEAC-archív/Derencsényi István

Mozgalmas hétvégéjük lesz a debreceni hokisoknak az Erste Ligában, ugyanis pénteken elutaznak Erdélybe, ugyanis szombaton és vasárnap megmérkőznek a Gyergyói HK, illetve a Sport Club Csíkszereda ellen. Az elutazás előtt a cívisek támadója, Dominik Novotny nyilatkozott a klub honlapjának. 

– Hosszú út áll előttünk, hiszen tizenkét órát ülni a buszon meglehetősen fárasztó, de már megszokhattuk az ilyen túrákat. Ezzel minden gárdának meg kell küzdenie, szóval szó sincs arról, hogy panaszkodnánk erre. 

Ami a csapatunkat illeti, mindannyian megfelelő állapotban vagyunk. Hasznos edzéseket tartott számunkra a szakmai stáb, így készen állunk a szezon legfontosabb szakaszára

– mondta a cseh hokis. A gyergyóiak legutóbb győztesen távoztak a Hajdúságból (2–5), a Csíkszereda ellen viszont egy pontot itthon tartott a DEAC (1–2, szétlövés után). A hétvégén pedig jönnek az újabb ütközetek. – Két kemény mérkőzés lesz, mint mindegyik, amelyeket a Gyergyó és a Sport Club ellen játszunk. Ennek ellenére pontokat szeretnénk szerezni szombaton és vasárnap is – jelentette ki Dominik Novotny. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában