Freestyle

2024.02.03. 16:32

László Gyula újabb rekordot döntött! – videóval!

A labdazsonglőr nagy álma, hogy végre eljusson Dubajba.

Orosz Krisztofer

A hadházi labdazsonglőr egészen egyedülálló trükköt mutatott be

Forrás: Napló-archív

A hajdúhadházi László Gyula már számolni is alig tudja saját rekordjait, ám ezúttal újra megdöntött egyet. A többszörös magyar csúcstartó ezúttal a hátán szerette volna 30 másodpercig tartani a labdát, úgy, hogy az nem eshet le a földre. A mutatvány olyannyira jól sikerült, hogy a fél percből kettő és fél lett. A sportember így vélhetően egy olyan csúcsot állított fel, amelyet egy darabig biztosan senki sem fog megközelíteni.

Sérülten is sikerült 

Az immár újabb csúcsot tartó László Gyula meghatódva nyilatkozott a Haonnak. A hajdúsági freestyle-os elárulta, a hét elején meghúzódott, de így is meg szerette volna csinálni a kihívást. – Természetesen sokat készültem, de sejtettem, sikerülni fog. Ilyenkor úgy érzem magam, akár egy óráig is bírnám. 

Örülök, hogy újabb rekordot állítottam fel, de nem állok le, szeretnék végre eljutni Dubajba is.

– Többször nyilatkoztam, a fejemen tartva a labdát másznám meg a Burj Khalifát. Annyit elárulhatok, egyre nagyobb esély mutatkozik erre – értékelt a sokszoros magyar rekorder. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában