Kézilabda

2024.02.08. 13:27

Szilágyi Zoltán örül, hogy működött a Loki gyors játéka

Az Alba Fehérvár elleni győzelem után a 8 gólig jutó Csernyánszki Liliána is nyilatkozott.

Tóth Huba Elemér

Szilágyi Zoltán elégedetten értékelt

Fotó: Molnár Péter

Ahogyan azt a Haonon olvashatták, a DVSC Schaeffler az Alba Fehérvár ellen magabiztos, 39–27-es arányú győzelmet aratott szerdán este a Hódos Imre Sportcsarnokban. A két csapat között hiába csak három pozíció volt a bajnoki tabellán, a Loki sikeréhez a tizedik perc után kétség sem férhetett. A csapat vezetőedzője, Szilágyi Zoltán, valamint játékosa, Csernyánszki Liliána is boldogan értékelt.

Működött a taktika

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón szó esett arról, hogy bár erőltetett a menet a debreceniek számára, de a játékosok mégis frissnek, pörgősnek tűntek. Szilágyi Zoltán természetesen örült a magabiztos győzelemnek, és elégedetten értékelte a látottakat. – Úgy gondolom, hogy végig kézben tartottuk a mérkőzést. A nagyobb arányú siker mellett az volt a célunk, hogy azok is minél többet játsszanak, akik az előző meccseken kevesebb lehetőséget kaptak. Működött a gyors játékunk, így sok lerohanásgólt szereztünk. 

Ahogy nyílt az olló, egyre bátrabban cserélhettem, boldog vagyok, hogy valamennyi játékosom pályára léphetett, és minden jól alakult

– hangoztatta a tréner.

Elkapta a fonalat.

A kiemelkedő teljesítményt nyújtó Csernyánszki Liliána csillogó szemekkel azt hangoztatta, hogy átszakadt benne egy gát, és nagyon jól érezte az ellenfél kapuját.

Örülök, hogy így tudtam beszállni és segíteni a csapatot. Ami az erősségünk, az a lerohanás, ezt most rendkívül szépen valósítottuk meg.

Az elején kicsit beragadtunk, de aztán a végére a tervek szerint sikerült kialakítani a nagyobb arányú különbséget. Ez csak kizárólag úgy jöhetett össze, hogy tényleg betartottuk az edzőnk kérését. Megcsináltuk tehát, bízom benne, hogy a következő mérkőzéseken is hasonlóan lendületesen játszunk – nyilatkozta a tehetséges játékos.

A Loki kézisei nem sokat pihenhetnek, ugyanis a Bajnokok Ligájában szombaton 18 órától már a Győrt látják vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában