Vízilabda

2023.12.13. 12:09

Szép győzelemmel búcsúztak a hazai közönségtől

Fordulatos mérkőzésen értékes győzelmet aratott a DVSE-Master Good az OB1/B 12. fordulójában.

Haon.hu

Kádár Kálmán csapata szép sikerrel örvendeztette meg a debreceni közönséget

Forrás: DVSE-archív

Kádár Kálmán együttese 14–9-re győzött a Cegléd elleni rangadón és feljött a tabella második helyére. A késői óra ellenére szép számú közönség látogatott ki a Debreceni Sportuszodába az év utolsó hazai bajnokijára kedden. A barátok és a családtagok mellett a fiatalokkal felvértezett “B közép” remek hangulatot teremtett a lelátón, melyet egy izgalmas találkozóval háláltak meg a felek.
Gyors gólváltásokkal indult a derbi, a vendég vezető találatra Somorjai Sebestyén válaszolt másfél perc elteltével. Az első negyedben a hazaiak futottak az eredmény után, de mindösszesen eggyel tudtak meglépni nyolc perc alatt (3–4). A második negyedben a DVSE előbb kiegyenlített, majd át is vette az irányítást. Az érzelmektől sem mentes első félidő 7–6-os hazai vezetéssel ért véget. Fordulás után folytatódott a harcos és kiegyenlített játék a medencében. A Cegléd a negyed második felében kiegyenlített, de a csapatkapitány Macsi Patrik nyolc másodperccel a vége előtt gondoskodott róla, hogy egy gólos előnyről a debreceniek várják a záró felvonást (9–8).

Csalóka

Az utolsó játékrészben aztán fizikálisan felülmúlta ellenfelét a házigazda és percek alatt eldöntötte a három pont sorsát. Krizsai Bence zsinórban lőtt hármat, majd Tőzsér Dávid duplája zárta le a mérkőzést. A DVSE-Master Good 14-9-re győzött és feljött a tabella második helyére – tudósított a klubhonlap.

„A végeredmény csalóka, mivel a meccs első felében a Cegléd jól játszott és nem is találtuk igazán az ellenszert.

A srácok azonban nem adták fel és a végén sikerült felőrölni az ellenfelet.

Nagyon örülök, hogy ilyen szépen tudtunk búcsúzni a hazai közönségtől, akiknek szeretném ezúton is megköszönni az egész éves szurkolást.– nyilatkozta a találkozó után Kádár Kálmán vezetőedző.
A debreceniek az őszi szezont a harmadik helyen álló VIWA OSC otthonában zárja szombaton.

A tények
Férfi vízilabda OB 1/B., 12. forduló
DVSE-Master Good–Ceglédi VSE 14–9 (3–4, 4–2, 2–2, 5–1)
Gólszerzők: Krizsai B. 6, Tőzsér 3, Somorjai 2, Macsi P. 2, Kis F., illetve Magyar 2, Balla, Turcsányi, Kovács M., Pataki, Nagy R., Zeman, Bukta


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában