Kézilabda

2023.12.06. 16:40

Díjat nyert a DVSC Schaeffler

A debreceni lányok fontos ügy mellé álltak.

Haon.hu

Valószínűleg mindenki észrevette a debreceni kéziseket

Forrás: DVSC Schaeffler-archív

Innovatív kezdeményezés volt az ORFK-OBB részéről az, hogy a biztonságos közlekedés népszerűsítésében a nemzet sportolói is jelentős szerepet vállaljanak. Példamutatásuk és a téma kapcsán tett nyilatkozataik számos közlekedő attitűdjét befolyásolják pozitív irányba – írta a klub honlapja. 

Két éve az ORFK-OBB olyan új közlési módot keresett, amellyel az információkat hatékonyabban tudja a közlekedőkhöz eljuttatni. Ennek érdekében alakított ki együttműködést a Győri Audi ETO, DVSC SCHAEFFLER, a Telekom Veszprém, az OTP-Bank Pick Szeged kézilabdacsapatokkal, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével, az MLSZ-szel valamint a Magyar Kézilabda Szövetséggel. A Loki kézilabdázói a Huszár Gál Gimnázium előtti zebrán sorakoztak fel, hatos falat alkotva, így hívtál fel a figyelmet arra, hogy a gyalogátkelőhelynél a gyalogosnak van elsőbbsége, ezért az autósoknak meg kell állni. A videót egyébként közel 32 ezren nézték meg a TikTok-on. 

Díjat nyertek 

A balesetmegelőzési bizottság közleménye szerint a közlekedés és a sport közös metszéspontja a fegyelmezettség és egymás tisztelete. Ugyanakkor minden sportot szerető ember számára – közlekedjen kerékpárral, gyalog vagy gépkocsival – fontos, hogy a szabályokat a közlekedésben is betartsák. Az ORFK-OBB aktivitásai arra irányultak, hogy mindenki megfontoltan, biztonságosan, a másik közlekedőt tiszteletben tartva és nem utolsósorban kulturáltan közlekedjen. Ezt a baleset-megelőzési tevékenységet ismerte el a MOB Fair Play Bizottsága „A Fair Play Népszerűsítése” kategóriában (Fair Play Diploma). 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában