Kézilabda

2023.12.02. 16:08

Brutális, mi vár januárban a DVSC Schaefflerre

Módosult a Kisvárda és a Kozármisleny elleni bajnoki meccsek dátuma, illetve megvan a Vác elleni MK-találkozó időpontja is.

Haon.hu

Sűrű programja lesz a kézicsapatnak

Forrás: Napló-archív

A női vb befejezése után folytatódik a klubszezon, s elképesztően sűrű időszak vár a DVSC Schaeffler együttesére. Bő egy hónap, egészen pontosan 33 nap leforgása alatt nyolc vagy kilenc (az MK-továbbjutás függvényében) mérkőzés vár a lányokra, ebből ötször idegenben lép pályára a csapat, írja a klubholnap.

A vb után először az óév utolsó előtti napján Kisvárdán szerepel a debreceni együttes, az NB I.-es meccs új időpontja a két klub megállapodása alapján december 30. 18 óra.

A szilveszter előtti start után aztán 2024 első hónapjában folytatódik az erőltetett menet. Január 3-án az újonc Kozármislenyt fogadják a Hódosban, majd 11 nap alatt négy idegenbeli meccs vár a csapatra. A BL-folytatásban január 6-án a francia Bresthez, 14-én pedig a montengrói Buducsnoszthoz látogatnak, a két európai kupacsata között pedig január 10-én Vác lesz az úti cél, a tét pedig a Magyar Kupa-negyeddöntőbe jutás. A podgoricai Bajnokok Ligája-összecsapás után valószínűleg haza sem tér a Loki, hiszen január 17-én a Győr elleni idegenbeli bajnokin lesz jelenése Szilágyi Zoltán tanítványainak. A címvédő elleni NB I.-es meccs után végre hazai környezetben játszhatnak a lányok, január 20-án az Odensét fogadják a BL-ben.

A következő hét lesz az egyetlen januárban ahol nem kell duplázni, „csak” a 27-én esedékes Fradi elleni hazai bajnoki vár a csapatra. Ha pedig Vácon sikerül kiharcolni a továbbjutást az MK-ban, a hónap utolsó napján is lesz meccs, hiszen január 31-én rendezik majd a honi kupasorozat negyeddöntőit.

A program

December 30. szombat, 18.00, (NB I.)
Kisvárda-Master Good SE–DVSC Schaeffler

Január 3., szerda 18.00 (NB I.)
DVSC Schaeffler–Kozármisleny KA

Január 6. 18.00 (BL)
Brest Bretagne–DVSC Schaeffler

Január 10., szerda 18.00 (MK)
Praktiker-Vác–DVSC Schaeffler

Január 14., vasárnap, 16.00 (BL)
Buducsnoszt BEMAX–DVSC Schaeffler

Január 17., szerda 18.00 (NB I)
Győri Audi ETO KC–DVSC Schaeffler

Január 20. szombat, 16.00 (BL)
DVSC SCHAEFFLER–Odense Handbold

Január 27. szombat 18.00 (NB I)
DVSC SCHAEFFLER–FTC-Rail Cargo Hungaria

Január 31. szerda (MK)
Magyar Kupa-negyeddöntő?

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában