Kézilabda

2023.12.02. 07:00

Hornyák Dóra újra edzésben

Térdműtétje után ismét teljes értékű munkát végezhet a DVSC Schaeffler csapatkapitánya.

Haon.hu

Hornyák Dóra

Forrás: DVSC Schaeffler

Hosszú volt az idáig vezető út, nagyon hosszú. Dodó tavaly decemberben, a Siófok elleni idegenbeli bajnoki meccs első percében sérült meg, s hamar kiderült, hogy nagy a baj, elszakadt a térdében a keresztszalag. Januárban került sor a műtétre, majd elkezdődött a rehabilitációs folyamat.

A csapatkapitány a Hódos funkcionális edzőtermében töltötte ideje jelentős részét, Molnár-Kerék Laura gyógytornász és Sebestyén Örs erőnléti edző irányításával dolgozott a visszatérésért.

A várt pillanat a héten jött el, Dodó újra a társakkal edzhetett, írja a klubhonlap.

„Mondtam a többieknek, hogy még kicsit furcsa, hogy nem a konditerembe megyek az öltözőből, újra hozzá kell szoknom – mondta a hosszú kényszerpihenő után érthetően mosolyogva Hornyák Dóra a klub hivatalos oldalának. – Megbeszéltem a szakmai stábbal, hogyha bármi problémám van, azonnal szólok, s persze fokozatosan kapom a terhelést, egyelőre nem minden feladatban voltam benne, több a pihenőm.

A legfontosabb azonban, hogy nincs bennem félelem, egy pillanatig sem volt a fejemben, hogy bármi bajom történhet.

Azért dolgoztam hosszú hónapokon át, hogy idáig jussak, így érthetően boldog vagyok. A hétvégére valószínűleg alaposan elfáradok, hiszen ez más mozgás, mint az erősítés. Várom az első tétmeccset, a tervek szerint december 30-án, a Kisvárda elleni idegenbeli bajnoki meccsen már pályára léphetek.” – mondta el a DVSC Schaeffler csékája.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában