Kézilabda

2023.01.30. 14:11

Túl van a műtéten a Loki csapatkapitánya

Hosszú út áll még Hornyák Dóra előtt a visszatérésig.

Hornyák Dóra nagyon szeretne a Sola elleni hazai Európa Liga meccsre elmenni és szurkolni.

Forrás: dvsckezilabda.hu

Hornyák Dóra, a DVSC Schaeffler kulcsembere túl van a műtéten, otthonában már elkezdte a rehabilitációt, készül a visszatérésre – tudatta hétfői közlésében a kézilabdaklub. A csapatkapitány tavaly decemberben, a Siófok elleni idegenbeli meccsen sérült meg, amikor elszakadt a keresztszalagja.

– Egyre jobban vagyok, a doktor úr azt mondta, hogy jól sikerült a műtét, és szerencsére csak nagyon minimális fájdalmat érzek – mondta a kézilabdázó.

– Dr. Majzik Ernő műtött, ezúton is szeretném megköszönni neki a sikeres operációt. Egyelőre csak mankóval közlekedhetek, hiszen három hétig nem terhelhetem a műtött lábamat. Elkezdtük a rehabilitációt, gyógytornászunk, Kerék Laura eljár hozzánk, együtt dolgozunk. Nagyon rossz itthon nézni a meccseket, így még jobban bennem van, hogy nem tudok segíteni. A Sola elleni hazai Európa Liga meccsre nagyon szeretnék kimenni, a helyszínen azért más lesz szurkolni, ez erőt ad a hosszú úthoz, ami a visszatérésig vezet – zárta Dóra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában