Teremfoci

2023.12.28. 10:30

Folytatódik a küzdelem a Hódosban

Kerekes Zsombor és Igor Bogdanovics is a pályán.

Haon.hu

A kép jobb oldalán Horváth Viktória

Forrás: Molnár Péter

Befejeződtek az első napi csatározások a Baromfiudvar - STB Kupán, kemény küzdelmeknek lehettek szemtanúi a Hódosba kilátogató sportszeretők. Miután az A csoportot megnyerte a címvédő Szilasi és Barátai, követte példáját a tavalyi döntőben általuk legyőzött Damasztor Kft csapata és megnyerte a B csoportot.

A helyi csapatokért szorítóknak a Hungarotarg okozott örömet, mert a másik két csoportgyőzteshez hasonlóan 7 pontot szerezve végzett a C csoport élén.

A másik biztos továbbjutást jelentő második pozícióba a Happy Boys (A), a Balla Bau Team (B), valamint a Jomashop.hu (C) ért oda és várhatja a holnapi sorsolást.

A nyitónap után a csoportharmadikok sorrendje a következő:
Koroknai Autósiskola 4 pont (15:6)
Flotál FC 4 pont (7:4)
Fékcentrum 3 pont (5:10)
A 6 csoportból továbbjut a 4 legjobb csoportharmadik.

Újabb nagyágyúk

Csüötrtökön folytatódnak a küzdelmek és pályára lép többek között az aktuális Socca magyar bajnok National Iron Team, az elmúlt hetekben a derecskei Bástya Kupát, valamint a berettyóújfalui Stars SE Kupát is megnyerő szolnoki PFF-Szántó, vagy például a mindig esélyes túrkevei Viktor Security, de érkeznek csapatok Esztergomból, Miskolcról és természetesen a fővárosból is. A hazai színeket a Pelles Házak Kft, a Sweetland, a Panel Centrum gárdái képviselik.

Valamint a Sunland Last Dance, ahol talán utoljára láthatjuk kispályán pályára lépni a DVSC két egykori örökifjú közönségkedvencét, Kerekes Zsombort és Igor Bogdanovicsot.

Az izgalom tehát garantált, a küzdelmek ezúttal is 12 és 21 óra között zajlanak a Hódos Imre Sportcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában