Vízilabda

2023.11.25. 20:34

Kádár Kálmán: A harmadik negyedre érkeztünk meg a meccsbe

Értékes pontokat szerzett Kecskeméten a DVSE-MAster Good csapata.

Haon.hu

Forrás: dvse.hu

A debreceniek a csapatkapitány Macsi Patrik nélkül utaztak el Kecskemétre a három pont reményében. A DVSE-Master Good közlésében tudatta, fordulatos első negyedet láthattak a nézők: Tőzsér Dávid duplájával indult a mérkőzés, melyet egy perc alatt kiegyenlített a házigazda. A folytatásban még egy-egy gól esett, így döntetlennel ért véget az első nyolc perc. (3-3)

A második játékrészben folytatódott az adok-kapok. Mivel az elején a kecskemétiek kettővel elhúztak, a negyed folytatásában, a DVSE futhatott az eredmény után. A vendéglátó végig meg tudta őrizni az előnyét a félidőig, így a mieink egy gólos hátrányból várhatták a folytatást. (7-6) Kádár Kálmán alaposan rendet tehetett a fejekben a három perces nagyszünetben, mert a harmadik negyedben egy teljesen más együttes volt a vízben. A DVSE ötször volt eredményes és mindössze egyet engedett ellenfelének. (8-11)

A záró felvonás hozta a legkevesebb gólt, mindössze hármat, de ezt már gyaníthatóan nem bánták a mieink. Főleg, hogy a debreceniek lőttek ebből kettőt, Kis Ferenc és Krizsai Bence révén. A DVSE 13-9-re győzött egy vártnál talán nehezebb meccsen és őrzi a második helyét a tabellán.

– Korán reggel indultunk, és hosszú volt az út Kecskemétig, ez látszódott a mérkőzés elején. A harmadik negyedre érkeztünk meg a meccsbe, ott pedig sikerült végre a magunk javára fordítani a találkozót. Gratulálok a Srácoknak! – nyilatkozta a lefújás után Kádár Kálmán vezetőedző.

Férfi Vízilabda OB1/B, 10. forduló

Kecskeméti VE – DVSE-Master Good 9-13 (3-3, 4-3, 1-5, 1-2)

Gólszerzők: Szőke B., 2 Heródek 2, Werner 2, Buda, Marsa, Kecskeméti, ill. Tőzsér 4, Somorjai 3, Rózsa 2, Krizsai B. 2, Macsi M., Kis F.

A DVSE a következő bajnokiját a Fehérvár otthonában játssza jövőhét szombaton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában