Szép eredmények

2023.11.07. 13:14

Két DEAC-os tornász is helytállt a Kismesteren

A debreceni sportolók nagyszerűen teljesítettek.

Haon.hu

Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak a fiatalok

Forrás: DEAC-archív

Kovács Ármin és Varga Kristóf Marcell az országos versenyeken nyújtott eredményes szereplésnek köszönhetően meghívták a Kismester Bajnokságra, amelyet Győrben rendeztek a hétvégén – írta az deac.hu. 

A gyermek haladó kategóriában Varga Kristóf Marcellért szoríthattak a debreceni szurkolók. Ebben a számban az ország legjobb 12 versenyzője kapott indulási lehetőséget, és mindössze kettő képviselte a vidéki egyesületeket, a többiek fővárosi klubokban tornáznak. A DEAC versenyzője nagyon szép, kimagasló technikai kivitelű gyakorlatokat mutatott be, a korlátnál rontott egy kicsit, és így összességében a 9. helyen végzett. A serdülő kezdőversenyre szintén az ország legjobb 12 versenyzőjét hívták meg. A mezőnyben egyetlen vidékiként Kovács Ármin bizonyíthatott. Minden egyes versenyző gyakorlata mind a hat szeren kimagasló volt, az elért helyezések között tizedek döntöttek. Tornászunk magas szinten teljesített, ennek köszönhetően a 4. helyen végzett. 

A jó szereplés eredményeként Kovács Ármin és Varga Kristóf is bekerült a 2024. évi serdülőválogatottba, így jövőre már két tornász képviseli a DEAC-ot a korosztályos nemzeti csapatban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában