Labdarúgás

2023.10.27. 17:33

Urbin Péter: „Nagyon várjuk a rangadót”

A DEAC a DVSC II. ellenfele lesz.

Haon.hu

Nehéz összecsapás vár a fekete-fehérekre

Forrás: DEAC-archív

Idegenben, ám mégis itthon lép pályára a Debreceni Egyetem alakulata a labdarúgó NB III. Északkeleti csoportjában, ugyanis a 13. fordulóban vasárnap 11 órától a kis Loki látja vendégül a cívisvárosban – írta a deac.hu. 

A múlt héten az Eger ellen már zsebben érezhette a három pontot Urbin Péter vezetőedző együttese, miután Virág Gergő a 88. percben megszerezte a vezetést, ám pillanatokkal a lefújás előtt egyenlítettek a vendégek. – Természetesen bosszúsak voltunk, már-már a kezünkben volt a győzelem, azonban csak döntetlen lett belőle – emlékezett vissza a történtekre a szakvezető. – A meccs folyamán több helyzetünk is akadt, sőt, a cserék végrehajtását követően még jobban játszott a társaság. Az, hogy későn szereztük meg a vezetést, semmit nem számított volna, ha sikerül megvernünk az egrieket. Igazság szerint jobb teljesítményre számítottunk magunktól hazai pályán a szezon előtt, nem rúgunk elég gólt, emiatt olykor kellemetlen meglepetés ér bennünket – ismerte el Urbin Péter. 

A városi rangadóról így vélekedett a tréner. – Nagyon várjuk a mérkőzést, egy csodálatos, hangulatos létesítményben léphetünk pályára, egy kitűnő ellenféllel szemben. Háromesélyes a találkozó, amennyiben a legjobb arcunkat mutatjuk a Loki ellen, legyőzhetjük őket. Nyilván, erre fogunk törekedni – fogalmazott Urbin. 

 


 

A tények: 

NB III. Északkeleti csoport, 13. forduló

DVSC II–DEAC

2023. 10. 29. (vasárnap) 11:00, Debrecen, Nagyerdei Stadion

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában