Gitár helyett itiner

2023.10.22. 12:44

Nem semmi, mit repesztettek Lukács Laciék az osztrák ralin – videókkal

Élete első versenyén bizonyított a Tankcsapda énekese.

Haon.hu

Lukács Laci és Gyarmati Ariel

Forrás: Facebook / 8600 Motorsport

A Haon is megírta, hogy mennyire szokatlan szerepben tűnt fel szombaton Lukács Laci: a Tankcsapda énekese navigátorként, Gyarmati Ariel pilótával az oldalán indult az ausztriai Herbst Rallye-n, ahol összesen nyolc gyorsasági szakaszt kellett teljesíteniük.

Csapatuk, a 8600 Motorsport folyamatosan posztolt arról, hogy áll a Mitsubishi Lancer EVO-val induló páros, az végeredményekről pedig a Rallycafén jelent meg részletes anyag.

Mint azt a portál írta, a magyar versenyzők közül Lukácsék érték el a legjobb eredményt, ugyanis

a vb-menők és a Mitsubishinél jóval erősebb Rally2-es autókkal indulók mögött a 12. helyen értek célba.

Ez azért is nagy szó, mert Lukács Lacinak ez volt az első raliversenye, igaz, korábban Fejes Tamással együtt a 2021-es Mikulás Rallyn egyszer már beültek Gyarmati mellé. Erről az alkalomról videó is készült.

Ahogy a cikk is megemlíti, a kettős sebességét jól mutatja, hogy hat Rally2-es autóval induló versenyzőt is meg tudtak előzni. A versenyt egyébként a WRC utolsó előtti, Közép-Európa Rallyjára készülő észt Ott Tanak és Martin Jarveoja nyerte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában