Ezt odatették

2023.09.21. 08:15

Őrült magasságokba emelkedtek, rekordot is döntöttek: ütős dallal és klippel jelentkezett a Tankcsapda - videóval

Az új videót Budapest legmagasabb és legmodernebb épületében forgatták a debreceni zenészek.

Haon.hu

Lukács Laci a magasban csapott a húrok közé

Forrás: Tankcsapda-archív

Megjelent a Tankcsapda legújabb dala és videoklipje. A Pesten megjelent Isten című dalt élőben először, a Budapest Parkban hallhatják a rajongók - olvasható a portálunkhoz eljuttatott közleményben. 

– Folyamatosan születnek az új dalaink, legutóbb nyár elején, júniusban jött ki az Ez az a nap – nyilatkozta Lukács Laci. – Hamarosan egy komplett új lemeznek is nekiállunk, de addig is szerettünk volna mutatni még egyet az új témák közül. Ez a dal, a Pesten megjelent Isten a Tankcsapda lazább, dallamosabb arcát mutatja, leginkább a zenekar korai, punk and roll korszakát idézi.

debrecen, tankcsapda
Forrás: Tankcsapda-archív

Mint írják, a dalhoz készült klipet ismét Nagy Bence rendező és a FINAL. Productions készítette, ezúttal egy igen exkluzív helyszínen. 

– A klip sokrétű előkészítő munkát, egy nagyon hosszú forgatási napot igényelt és jelentett mind a stáb, mind a zenekar, és ugyanígy a helyszínt biztosító MOL Campus dolgozói számára is – árulta el Fejes Tamás. – A MOL és a Tankcsapda együttműködése 2010 óta tart és többet takar, mint sima szponzoráció, közösen, időről időre különleges dolgokat tudunk létrehozni, olyanokat, melyek többek, mint egy logómegjelenés.

A forgatás izgalmasan kezdődött, a Tankcsapda frontemberét közel 3 órán át, 120 méter magasan, egy emelőkosár segítségével lógatták ki az épület mellett és a szerepe szerint még ablakot is pucolt Lukács Laci. Ami a magasságot illeti, ezúttal az is elmondható, hogy a Tankcsapda még sosem zenélt ilyen magasan. Hozzátették, a klip kedvéért felköltöztették a teljes felszerelésüket a torony legmagasabb pontjára, ezzel megdöntötték 2010-ben felállított saját rekordjukat, amikor is az Andrássy úton, a Párisi nagyáruház tetején koncerteztek.

debrecen, tankcsapda
Forrás: Tankcsapda-archív

– Látványos videoklipet szerettünk volna készíteni a Duna partján – folytatta Sidlovics Gábor, a zenekar gitárosa. – Így nem volt kérdés, hogy Budapest legmagasabb és legmodernebb épülete, a MOL Campus jó helyszín lehet erre, nem csak a magassága, de a hight-tech irodai környezet is jól passzolt a dalhoz. Látva az eredményt, szerintünk megint egy olyan dolog született, amit mindhárman nagyon szeretünk, és reméljük, a rajongók is így lesznek vele!

A Pesten megjelent Isten élőben szeptember 22-én debütál, de a klipet addig is nézzétek meg itt:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában