Boksz

2023.09.22. 15:42

Szabó Sándor: „ A jelenlegi elnök nem alkalmas pozíciójának a betöltésére”

A DVSC Boxing elnöke nyílt levélben nehezményezte a Magyar Ökölvívó Szövetség helyzetét.

Orosz Krisztofer

A debreceni szakember szerint komoly változásokra van szükség

Forrás: Napló-archív

Izzik a levegő a Magyar Ökölvívó Szövetség és a DVSC Boxing elnöke, Szabó Sándor és a többi elnökségi tag körül. A debreceni szakember nyílt levélben reagált az általa nehezményezett dolgokra, s egyben azt is bejelentette, a sportág jelenlegi vezetőjével nem kíván a továbbiakban együttműködni. 

Véleményes döntések 

A HAON ennek apropóján kereste fel a rutinos szakembert, aki elmondta, átgondolt és megfontolt döntést hozott, amelyet teljes mellszélességgel képvisel. – Alig tartunk elnökségi ülést, s mondanom sem kell, ez mennyire fontos lenne. A jelenlegi elnök saját hatáskörben dönt mindenről. 

Azért sem célszerű ez véleményem szerint, mert nyilván több rutinos kolléga sokkal megfontoltabb szakmai döntéseket tudna hozni. Úgy vélem, mostani vezető nem alkalmas ennek a pozíciónak a betöltésére. Nem szeretek az anyagiakról beszélni, de több olyan versenyt vagy edzőtábort szervezett, ami több mint véleményes volt.

Rossz irányba tartunk, de bízunk a legjobbakban – nyilatkozta Szabó Sándor, aki reméli, pozitív végkimenetele lesz a botránynak. 

A DVSC Boxing elnöke ugyanakkor hangsúlyozta, döntése a debreceni klubnál betöltött szerepére nem hat ki. Továbbra is minden erejével azon lesz, hogy az egyesület minden egyes sportolója a lehető legjobb formában bokszoljon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában